Hasznos ötletek a hozzávalók praktikus felhasználásáról, a friss zöldségektől és egyszerű tésztáktól kezdve egészen a gabonákig és az egészséges fehérjékig.
Fontos tudnivalók a friss zöldfűszerekről, az ehető virágokról, a házi készítésű krutonokról, és a számos, ihletet adó salátaöntetről az utolsó simításokhoz.
Az 500 saláta a klasszikus Cézár-salátától az egzotikus gyümölcssalátáig a salátareceptek teljes palettáját bemutatja, íme néhány ízelítőül:
- burgonyás-kolbászos rukkolasaláta
- meleg édesburgonya-saláta
- pácolt zöldség-carpaccio
- mozzarellás-paprikás rizssaláta
- szezámos-korianderes zöldbabsaláta
- zöldséges-fetás orzósaláta
- tarka káposztasaláta
- bazsalikomos marhahússaláta