A növények helyes megválasztásával novembertől márciusig folyamatosan szedhetjük a friss, vitamindús zöldségeket és az aromás fűszernövényeket. Ráadásul a hidegben nem jelentkeznek olyan károsítók, mint a csigák vagy a mezei egerek, és a gyomlálást is elfelejthetjük.
A magaságyásokat télen általában kihasználatlanul állnak, az őszi betakarítások után tavaszig parlagon hevernek. Ez nagy kár, és valójában pazarlás is, mivel csak némi alapismeret kell hozzá, hogy friss vitaminhoz jussunk a téli hónapokban is! Ezt a tudást nyújtjuk át olvasóinknak, segítségével meglepően sokféle zöldséget tudunk termeszteni a magaságyásban télen is.
Tudjunk meg többet ezekről az érdekes fajtákról és a magaságyás téli védelméről, ismerjük meg csodálatos képességeiket, melyek segítségével átvészelik a telet.
A megfelelő feltöltéstől kezdve az ideális ültetési időpontokon, a helyes ültetési távolságokon, a jól megválasztott növénytársításon át a kártevők és betegségek elleni védelemig mindent megtalálsz ebben a könyvben ahhoz, hogy a téli magaságyásod gazdagon teremjen.
7 TEMATIKUSTÉLI MAGASÁGYÁS:
'Meleg leves' - Saláták télen is' -'Torta, pite, rétes' - 'Vegetáriánusok álma' - 'Káposzta és répa' - 'Ázsiai zöldek' - Téli fűszerkert'