A koriander mikrozöld különleges, fűszeres ízével remekül kiegészíti a salátákat, leveseket és ázsiai ételeket. Tápanyagokban gazdag, különösen kiemelkedő az A- és C-vitamin, kalcium, vas és antioxidáns tartalma, amely erősíti az immunrendszert, elősegíti a csontok egészségét és támogatja a sejtvédelmet.
A koriander mikrozöldet kókuszroston érdemes termeszteni, ahol megfelelő levegőhöz és vízelvezetéshez jut.
Mikrozöld termesztéshez szükséges információk:
Áztatási idő: nincs áztatás
Mikrozöld aratási idő: 14-18 nap.
Nehézségi szint: Könnyű, otthon is könnyen termeszthető.
Öntözési gyakoriság: Naponta permetezd vízzel, hogy a talaj nedves maradjon. Ne nedvesítsd túl, a koriander nem szereti a sok vizet.
Organikus, egész évben vethető, betakarítható és frissen fogyasztható BIO mikozöld és csíramag.