A mustár mikrozöld és csíra erőteljes, fűszeres ízével különleges ízt ad ételeinek.
Gazdag A- és C-vitaminban, kalciumban, vasban és antioxidánsokban, amelyek támogatják az immunrendszert, a csontok egészségét, a vérképzést és a sejtvédelmet.
Csíráztatáshoz szükséges információk:
Ajánlott magmennyiség: 2-3 ek mag csíráztató üveghez, csíráztató tálcához, terracotta csíráztatóhoz.
Áztatási idő: 3-4 óra.
Csíráztatási idő: 3-4 nap.
Öblítési gyakoriság: Naponta 2-3 alkalommal öblítsd a magokat.
Nehézségi szint: Könnyű, kezdőknek is ajánlott.
A csíráztatás során fontos, hogy a magokat naponta többször alaposan öblítsd.
Mikrozöld termesztéshez szükséges információk:
Áztatási idő: nincs áztatás.
Mikrozöld aratási idő: 7-9 nap.
Nehézségi szint: Könnyű, otthon is könnyen termeszthető.
Öntözési gyakoriság: Naponta permetezd vízzel, hogy a talaj nedves maradjon.
A mikrozöld termesztés során fontos, hogy az első napokban (a csírázás ideje alatt) naponta permetezd kétszer vízzel. A növények 7-10 nap alatt arathatók, amikor a levelek elérik a kívánt méretet.
A mikrozöldek tápanyagban gazdagok, különösen fehérjében, vasban, kalciumban és vitaminokban.
Organikus, egész évben vethető, betakarítható és frissen fogyasztható BIO mikrozöld és csíramag.