A napraforgó csíra édeskés, dióra emlékeztető ízével és ropogós textúrájával ideális választás különféle ételekhez.
Gazdag E-vitaminban, fehérjében, rostban, valamint vasban, magnéziumban és kalciumban, így támogatja az immunrendszert, az izomépítést, a csontok egészségét és a bőr megújulását.
Csíráztatáshoz szükséges információk:
Ajánlott magmennyiség: ½ csésze mag csíráztató tálcához vagy terrakotta csíráztatóhoz.
Csíráztatási idő: 8-12 óra.
Csíráztatási idő: 4-5 nap.
Öblítési gyakoriság: Naponta 2-3 alkalommal öblítsd a magokat.
Nehézségi szint: Könnyű, ideális kezdőknek is.
A csíráztatás során fontos, hogy a magokat naponta többször alaposan öblítsd.
Mikrozöld termesztéshez szükséges információk:
Áztatási idő: 8-12 óra.
Mikrozöld aratási idő: 12-14 nap.
Nehézségi szint: Könnyű, otthon is könnyen termeszthető.
Öntözési gyakoriság: Naponta permetezd vízzel, hogy a talaj nedves maradjon.
A mikrozöld termesztés során fontos, hogy az első napokban (a csírázás ideje alatt) naponta permetezd kétszer vízzel. .
Organikus, egész évben vethető, betakarítható és frissen fogyasztható BIO mikrozöld és csíramag.