A zöldborsó csíra édes, friss ízével különleges ízt ad ételeinek. Gazdag fehérjében, rostban, C-vitaminban, vasban és kalciumban, amelyek támogatják az immunrendszert, az izomépítést, a vérképzést és a csontok egészségét.
A zöldborsó csíra rendszeres fogyasztása elősegíti az izomépítést és az egészséges emésztést. Mikrozöldként termesztve ropogós textúrájú és édes ízű, tökéletes salátákhoz és szendvicsekhez.
Csíráztatásra vonatkozó információk:
Ajánlott magmennyiség: 2-3 ek mag csíráztató üveghez, csíráztató tálcához, terra cotta csíráztatóhoz.
Áztatási idő: 6-8 óra.
Csíráztatási idő: 4-5 nap.
Öblítési gyakoriság: Naponta 2-3 alkalommal öblítsd a magokat.
Nehézségi szint: Könnyű, ideális kezdőknek is.
Mikrozöld termesztéshez szükséges információk:
Áztatási idő: nincs áztatás
Mikrozöld aratási idő: 12-14 nap.
Nehézségi szint: Könnyű, otthon is könnyen termeszthető.
Öntözési gyakoriság: Naponta permetezd vízzel, hogy a talaj és a magok nedves maradjon.
A mikrozöld termesztés során fontos, hogy az első napokban (a csírázás ideje alatt) naponta permetezd kétszer vízzel. A növények 12-14 nap alatt arathatók, amikor a levelek elérik a kívánt méretet.
Organikus, egész évben vethető, betakarítható és frissen fogyasztható BIO csíramag.